Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η Sony ανακοίνωσε σειρά κινουμένων σχεδίων βασισμένη στο Ghostbusters

Μετά από σχεδόν δύο δεκαετίες αδράνειας, το σύμπαν του Ghostbusters επεκτείνεται με γοργούς ρυθμούς. Εκτός από τη νέα ταινία που αναμένεται να προβληθεί φέτος, βρίσκεται ήδη στα σκαριά η επόμενη ταινία Ghostbusters με άντρες πρωταγωνιστές, ενώ η Sony ανακοίνωσε τηλεοπτική σειρά κινουμένων σχεδίων βασισμένη στο εν λόγω franchise. Συγκεκριμένα, η σειρά θα έχει τίτλο Ghostbusters: Ecto Force, θα τοποθετείται στο 2050 και θα ακολουθεί τις περιπέτειες μιας νέας γενιάς κυνηγών. Η Sony Pictures έχει μεγάλα σχέδια για το franchise, κάτι που αποδεικνύεται και από την πρόσληψη των Ivan Reitman και Dan Aykroyd το περασμένο έτος, ως μέρος της νεοσύστατης Ghost Corp (τμήμα στο εσωτερικό της Sony Pictures), που φαίνεται ότι θα ακολουθήσει το παράδειγμα του κινηματογραφικού σύμπαντος της Marvel με ταινίες, τηλεοπτικές σειρές και άλλες αντίστοιχες παραγωγές.



Δεν αναφέρθηκε ημερομηνία για την επόμενη ταινία Ghostbusters, ενώ ρεπορτάζ από Μέσα του εξωτερικού αναφέρουν ότι το στούντιο θέλει να φέρει το Ghostbusters: Ecto Force στις οθόνες μας στις αρχές του 2018.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*