Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Και επίσημα το sequel της ταινίας Edge of Tomorrow

Παρά το όχι και τόσο ιδανικό ντεμπούτο στο box office, δόθηκε τελικά το «πράσινο φως» για το sequel της ταινίας Edge of Tomorrow (Στα όρια του αύριο), σύμφωνα με ρεπορτάζ του Deadline. Ο Christopher McQuarrie, ο οποίος έγραψε το σενάριο για την πρώτη ταινία, θα αντικαταστήσει τον Doug Liman ως σκηνοθέτης στο sequel, ενώ οι Tom Cruise και Emily Blunt πρόκειται να επιστρέψουν στους ρόλους τους ως Cage και Rita αντίστοιχα.



Σημειώνεται δε ότι ο McQuarrie έχει αναλάβει την σκηνοθεσία της έκτης ταινίας Mission Impossible. Έτσι, εάν επιβεβαιωθεί το δημοσίευμα, αυτή θα είναι η τέταρτη φορά που οι McQuarrie και Cruise συνεργάζονται, μετά τα Jack Reacher, Mission Impossible - Rogue Nation και το νέο Mission Impossible. Πάντως, τόσο ο Tom Cruise όσο και η Emily Blunt δεν έχουν επιβεβαιώσει ή διαψέυσει τα δημοσιεύματα που τους θέλουν να επιστρέφουν στο Edge of Tomorrow 2.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
2 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • Feregorn
    • Ωραία ταινία ήταν, μια συνέχεια την άξιζε, αν και νόμιζα ότι η 1η μας είχε καλύψει ολοκληρωτικά από θέμα ιστορίας.

    • Lichachron
    • Η ταινία αξίζει.
      Το πρόβλημα είναι πως το σενάριο, κόπηκε και ράφτηκε απο το βιβλίο "All You Need Is Kill"
      Οπότε το ερώτημα είναι τώρα τι θα γράψει?

*