Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Κινηματογραφικό και τηλεοπτικό studio από την Activision Blizzard

Η Activision Blizzard ξεκίνησε τη λειτουργία ενός κινηματογραφικού και τηλεοπτικού studio, που ονομάζεται “Activision Blizzard Studios” και αναμένεται να αναπτύξει ταινίες που θα βασίζονται σε δημοφιλή video game franchises. Το πρώτο από αυτά θα είναι το Skylanders Academy. Θα πρωταγωνιστούν οι Justin Long (Drag me to Hell) ως Spyro, Ashley Tisdale (Phineas και Ferb) ως Stealth Elf, Jonathan Banks (Mike from Breaking Bad) ως Eruptor και ο Norm Macdonald (Saturday Night Live) στον ρόλο του Glumshanks.



Το καστ θα συμπληρώνουν οι Harland Williams και Richard Horvitz. Τέλος, η Activision Blizzard Studios σχεδιάζει επίσης να αναπτύξει Call of Duty films και ενδεχομένως, μια τηλεοπτική σειρά. «Αναμένουμε ότι οι κινηματογραφικές και τηλεοπτικές παραγωγές μας θα διασκεδάσουν και θα ευχαριστήσουν παλιούς και νέους fans μας», αναφέρει μεταξύ άλλων η σχετική ανακοίνωση.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*