Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ο Ken Levine πίσω από το νέο reboot της σειράς Twilight Zone

Το Twilight Zone πρόκειται να κάνει νέο ντεμπούτο, και το τηλεοπτικό δίκτυο CBS έχει συνεργαστεί με τη νεοσύστατη εταιρεία παραγωγής Interlude προκειμένου να δημιουργήσει μία "interactive" live-action έκδοση της κλασικής τηλεοπτικής σειράς (1959), όπως αναφέρει ρεπορτάζ της ιστοσελίδας The Wrap. Ο δημιουργός του BioShock Ken Levine θα αναλάβει το σενάριο και τη σκηνοθεσία του πιλοτικού επεισοδίου, το οποίο περιγράφεται ως κάτι «μεταξύ ταινίας και game», αν και δεν έχει διευκρινιστεί το πώς ακριβώς θα λειτουργήσει το διαδραστικό στοιχείο.



Σύμφωνα, πάντως, με την Interlude, οι θεατές θα είναι σε θέση να «αλλάξουν και να προσαρμόσουν την ιστορία με βάση τα συναισθήματα τους», και θα είναι επίσης σε θέση «να επιστρέφουν και να έχουν μια διαφορετική εμπειρία θέασης κάθε φορά». Όσον αφορά στην Interlude, έχει εργαστεί στο παρελθόν σε μικρότερες παραγωγές, όπως μουσικά βίντεο και διαφημιστικά σποτ. Τέλος, δεν ανακοινώθηκαν πληροφορίες σχετικά με τη διανομή και την πρεμιέρα της νέας τηλεοπτικής σειράς.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*