Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Πρώτο Όσκαρ για τη βιομηχανία του gaming με το ντοκιμαντέρ μικρού μήκους Colette (video)

Το Colette κατάφερε να πάρει το Όσκαρ στην κατηγορία ντοκιμαντέρ μικρού μήκους και η βιομηχανία του gaming πανηγυρίζει για το πρώτο της αγαλματίδιο. Το Colette περιλαμβάνεται στο Medal of Honor: Above and Beyond game του Oculus VR, δημιουργήθηκε από την Oculus Studios και την Respawn Entertainment και τη διανομή του έκανε ο Guardian. Τη σκηνοθεσία του υπογράφει ο Anthony Giacchino και περιγράφει την ζωή της Colette Marin-Catherine που επιβιώνει από τη Γαλλικής Επανάσταση και επιστρέφει στη Γερμανία για πρώτη φορά μετά το τέλος του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου για να επισκεφθεί ένα στρατόπεδο συγκέντρωσης, όπου και δολοφονήθηκε το παιδί της. Μπορείτε να δείτε το ντοκιμαντέρ και μέσα από το YouTube και συγκεκριμένα στη συνέχεια του άρθρου.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*