Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Πρώτο trailer για την ταινία Detective Pikachu

*
Το πρώτο trailer για την ταινία Detective Pikachu θα το βρείτε στο τέλος του παρόντος άρθρου και έχετε την ευκαιρία όχι απλά να παρακολουθήσετε τον κόσμο των Pokémon να παίρνει ζωή, αλλά το πως θα ήταν ο κόσμος μας αν αυτά τα πλάσματα περπατούσαν ανάμεσά μας. Η πλοκή βασίζεται στο αντίστοιχο παιχνίδι που κυκλοφορεί ήδη για το Nintendo 3DS και αυτή τη φορά, ο Pikachu δεν δίνει μάχες αλλά λύνει υποθέσεις που σχετίζονται με εγκλήματα. Στο trailer, o πρωταγωνιστής Tim, ψάχνει για τον πατέρα του και η τύχη του τον ρίχνει στον Pikachu που μιλάει μεν, όμως μόνο αυτός μπορεί να καταλάβει το θρυλικό Pokémon. Μετά τις τυπικές συστάσεις, αρχίζει η κοινή τους περιπέτεια για την αναζήτηση του πατέρα του Tim. To Detective Pikachu θα κάνει πρεμιέρα στις κινηματογραφικές αίθουσες στις 9 Μαΐου 2019.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*