Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Στα σκαριά τρεις ταινίες The Walking Dead

*
Φαίνεται ότι ο Andrew Lincoln δεν θα μπορέσει για αρκετό καιρό ακόμα να αποχωριστεί το ρόλο του Rick Grimes από το The Walking Dead, παρόλο που η παρουσία του στη σειρά έλαβε τέλος. Όπως ανακοίνωσε το τηλεοπτικό δίκτυο AMC, ο ηθοποιός θα επιστρέψει στο ρόλο του για τουλάχιστον τρεις ταινίες The Walking Dead που θα προβληθούν στην τηλεόραση. Σύμφωνα με ρεπορτάζ της ιστοσελίδας Hollywood Reporter, η παραγωγή τους πρόκειται να ξεκινήσει μέσα στο 2019. Συμφωνα με τον παραγωγό Scott M. Gimple, η απόφαση να τερματιστεί ο ρόλος του Andrew Lincoln στην τηλεοπτική σειρά, έχει να κάνει με το ότι ο Lincoln θα βρει έτσι μια ευκαιρία να διαθέσει περισσότερο χρόνο στην οικογένειά του. Ακόμα δεν έχει γίνει γνωστό κάτι για το σενάριο των επερχόμενων ταινιών, λέγεται όμως ότι τα γεγονότα θα ξεκινούν μετά το πέμπτο επεισόδιο της ένατης σεζόν της τηλεοπτικής σειράς.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*