Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Στα σκαριά reboot για τις ταινίες Shrek και Puss in Boots

*
Το reboot των ταινιών “Shrek” και “Puss in Boots” είναι projects που βρίσκονται ήδη στα σκαριά και η επίβλεψη έχει ανατεθεί στον Chris Meledandri, τον άνθρωπο πίσω από την ταινία “Despicable Me”. Η Universal Pictures έχει αναθέσει στον Meledandri την αναζήτηση των απαραίτητων σεναρίων, που θα προσελκύσουν το σύγχρονο νεανικό κοινό. Μάλιστα αναφορικά με το Shrek, ο Meledandri δηλώνει ότι δεν θέλει να αλλάξει την αρχική, επιτυχημένη συνταγή και θα κάνει τα πάντα ώστε στο voice cast να μετέχουν και πάλι οι Mike Myers, Eddie Murphy και Antonio Banderas. Η κίνηση έρχεται μετά την εξαγορά της DreamWorks Animation από την Comcast το 2016, έναντι ενός ποσού που έφτασε τα $3,8δισ. Αναμένουμε με αγωνία.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*