Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Στη μικρή οθόνη οι Αναλώσιμοι

Σύμφωνα με δημοσίευμα του Deadline, η Fox δουλεύει στο σενάριο για τη νέα της τηλεοπτική σειρά The Expendables, η οποία θα είναι βασισμένη στο ομώνυμο κινηματογραφικό franchise. Οι πρωταγωνιστές θα είναι γνωστοί τηλεοπτικοί αστέρες, υιοθετώντας την ίδια τακτική με τις ταινίες όπου πρώτους ρόλους έχουν διάσημοι ηθοποιοί δράσης. Ο Sylvester Stallone θα επιστρέψει ως διευθυντής παραγωγής σε συνεργασία με τον Avi Lerner και τους Greg Coolidge, Shane Brennan και Kirk Ward, οι οποίοι θα αναλάβουν διπλό πόστο, υπηρετώντας και ως σεναριογράφοι. Η υπόθεση εξελίσσεται γύρω από μια ομάδα ηρώων που έχουν αναλάβει την αποστολή να σταματήσουν έναν επικίνδυνο τρομοκράτη, ενώ το είδος περιγράφεται ως '' δράση και δράμα''.




 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
3 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • Scott_Pilgrim
    • Πόσο τεστοστερόνη να αντέξουμε εμείς οι κοινοί θνητοί πια ντε;

      Μου φάνηκε πως στο 3ο βιάστηκαν αρκετά σε θέμα σεναρίου, αλλά δεν ξέρω κατά πόσο θα δουλέψει σαν σειρά. Αφού μιλάμε για τα ίδια τέρατα, ίδιες δυνατές ερμηνείες, μένει μόνο να δούμε δράση και σενάριο επιπέδου EXP2. Ίδωμεν!

*