Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Στις 7 Απριλίου του 2017 το Pacific Rim 2

Υπήρξαν πολλές εικασίες κατά την διάρκεια των τελευταίων εβδομάδων σχετικά με το sequel του blockbuster Pacific Rim, με τον Guillermo del Toro να επιβεβαιώνει και επίσημα ότι η Legendary Pictures έχει συμφωνήσει για το Pacific Rim 2. Η νέα ταινία αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στις 7 Απριλίου 2017 και σύμφωνα με τον σκηνοθέτη, αναμένεται να επιστρέψουν γνωστοί χαρακτήρες από την πρώτη ταινία, όπως οι Raleigh, Mako, Newt, Gottlieb και ίσως και ο Hannibal Chau (Ron Perlman). Ο Guillermo del Toro σημείωσε επίσης ότι το Pacific Rim 2 θα λαμβάνει χώρα σε μία νέα περιοχή με καταπληκτικά αξιοθέατα και μάχες, ενώ τόνισε ότι η δεύτερη ταινία θα είναι ακόμη πιο συναρπαστική από την πρώτη.



Ο σκηνοθέτης δημοσίευσε επίσης ένα βίντεο στο YouTube ανακοινώνοντας την είδηση, λέγοντας ότι μαζί με το sequel εργάζεται πάνω σε μία νέα animated σειρά βασισμένη στο Pacific Rim universe. Και στα δύο projects συμμετέχουν και οι σεναριογράφοι Zak Penn (X-Men: The Last Stand) και Travis Beacham (Pacific Rim).

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
10 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
*