Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Το χρονοδιάγραμμα των επόμενων ταινιών Star Wars

Ενώ το Star Wars: The Force Awakens συνεχίζει να «σπάει» ταμεία, η Disney αποκάλυψε το χρονοδιάγραμμα για τις επόμενες ταινίες που θα ακολουθήσουν τα επόμενα χρόνια, αρχής γενομένης από το Rogue One: A Star Wars Story. Στο μεταξύ, με έσοδα 686 εκατομμύρια δολάρια, το The Force Awakens είναι μέχρι στιγμής η δεύτερη ταινία στο αμερικανικό box office πίσω από το Avatar με 760 εκ. δολάρια, ενώ ξεπέρασε ήδη τα 658 εκ. δολάρια της ταινίας Τιτανικός και τα $652 εκ. του Jurassic World, το οποίο αποτελεί ακόμα ένα blockbuster της χρονιάς. Δείτε παρακάτω τις επόμενες ταινίες Star Wars, ενώ να σημειωθεί ότι οι ημερομηνίες είναι πολύ πιθανό να αλλάξουν.



- Rogue One: A Star Wars Story
Σκηνοθεσία: Gareth Edwards
Σενάριο: Gary Whitta και Chris Weitz
Πρωταγωνιστούν: Felicity Jones, Diego Luna, Riz Ahmed, Ben Mendelsohn, Donnie Yen, Jiang Wen, Forest Whitaker, Mads Mikkelsen, και Alan Tudyk
Πλοκή: Μετά την ίδρυση της Γαλαξιακής Αυτοκρατορίας, μια ομάδα επαναστατών καλείται να πραγματοποιήσει μια πολύ σημαντική αποστολή: να κλέψει τα σχέδια του Death Star, πριν χρησιμοποιηθούν για την ενδυνάμωση της κυριαρχίας του αυτοκράτορα.
Πρεμιέρα: 16 Δεκεμβρίου 2016

- Star Wars: Episode VIII
Σκηνοθεσία και σενάριο του Rian Johnson
Πρωταγωνιστούν: Mark Hamill, Daisy Ridley, και Oscar Isaac (σύμφωνα με πληροφορίες)
Πλοκή: Άγνωστη προς το παρόν
Πρεμιέρα: 26 Μαΐου 2017

- Star Wars Anthology: Han Solo (προσωρινός τίτλος)
Σκηνοθεσία: Phil Lord και Christopher Miller
Σενάριο: Lawrence και Jon Kasdan
Πρωταγωνιστούν: Δεν έχουν ανακοινωθεί
Πλοκή: Η ταινία περιγράφει το πώς ο νεαρός Han Solo έγινε λαθρέμπορος, κλέφτης, τον οποίο και συνάντησαν για πρώτη φορά οι Luke Skywalker και Obi-Wan Kenobi στην καντίνα του Mos Eisley.
Πρεμιέρα: 25 Μαΐου 2018

- Star Wars: Episode IX
Σκηνοθεσία: Colin Trevorrow
Σενάριο: Rian Johnson
Πρωταγωνιστούν: Δεν έχουν ανακοινωθεί
Πλοκή: Άγνωστη
Πρεμιέρα: 2019

- Star Wars Anthology: Boba Fett 
Για την συγκεκριμένη ταινία δεν έχουν ανακοινωθεί λεπτομέρειες, ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες, η πρεμιέρα της αναμένεται κάποια στιγμή εντός του 2020.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
5 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • ΗΛΙΚΙΕΣ

    18+

  • ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ

    J.J. Abrams

  • ΗΘΟΠΟΙΟΙ

    Harrison Ford, Mark Hamill, Carrie Fisher

  • ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • dexter1810
    • Νομιζω οτι πανε τον τιτλο για ξεζουμισμα...Ελπιζω να κανω λαθος!
      Λογικα το VΙΙΙ και το ΙΧ θα εχουν την ιστορια της Ρει και του Καιλο.
      Και θελω να πιστευω οτι τα αλλα 3 θα εχουν το πως ξεκινησαν αυτοι...οπως τα episodes Ι, ΙΙ, ΙΙΙ. Αν και χρονολογικα δεν δειχνει κατι τετοιο.

    • periklis
    • θα ελεγα και εγω οτι πάνε για ξεζούμισμα @dexter1810 ΟΜΩΣ ειδα τη ταινία και παρατήρησα οτι την βάλανε στο "κόλπο" εξυπνα σεναριακά και την εκλεισαν με πολλές υποσχέσεις για μελλοντική συνέχεια!
      Το θέμα ειναι να μη στερέψουν απο ιδέες και χρησιμοποιησουν υπερβολή. Το να μας μεταφέρει σιγα σιγα σε μια αλλη ιστορία της οποίας οι βάσεις ξεκινούν απο τη παλιά ιστορία δεν ειναι κακό.
      Κακό θα ειναι να βγαινουν εργα που να αφορούν συνεχεια τα παλιά! Συναισθηματικά οκ, ολοι αγαπάμε luk skywalker, αλλα ΠΡΕΠΕΙ να παμε παρακάτω!
      Προσωπικά, η πιτσιρίκα που διαλεξαν ταιριάζει στη ταινία για ηρωίδα...το πως θα εντάξουν νέο περιεχόμενο γυρω απο αυτην ειναι το μυστήριο!!!

      παντως οτι αποτέλεσμα κι αν βγει, ξερεις οτι θα εχεις να περιμένεις κατι στο μέλλον!
      και φυσικά....
      θα εχει την υπογραφή των θρυλικων STAR WARS!!!
      ΔΕ ΜΑΣ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΑΝ ΠΟΤΕ!!! γιατι να το κάνουν τωρα???

    • dexter1810
    • Για να μην παρεξηγηθω, οταν αναφερομαι στο ξεζουμισμα δεν αναφερομαι στα episodes VII, VIII, IX αλλα στα αλλα 3. Εκτος βεβαια αν τα συνδεσουν και αυτα καπως με τα παραπανω επεισοδια.

    • Geovra
    • Καλα το ξεζουμισμα ειναι δεδομενο (ποιοτικα και σεναριακα αν μεινουν στα ιδια στανταρ κανενα προβλημα)...απλα στο rogue one ειναι ΣΤΑΝΤΑΡ οτι θα ξαναδουμε στην οθονη τον Vader ...ισως ειναι και ο μοναδικος λογος που θα φτιαχτει :)

*