Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Το Netflix λανσάρει επίσημα ένα πιο φθηνό πακέτο συνδρομής

*
Μετά και τις αρκετές προσπάθειες που έχει κάνει για να αυξήσει τη βάση του σε πολλές χώρες, το Netflix λανσάρει επίσημα (μετά από πολλές δοκιμές) ένα πιο φθηνό πακέτο. Συγκεκριμένα, η πλατφόρμα ανακοίνωσε πως θα διαθέσει -αρχικά μόνο στους κατοίκους Ινδίας- ένα πιο φθηνό πακέτο συνδρομής που θα επιτρέπει ωστόσο streaming περιεχομένου μόνο σε κινητά και tablets.

Η διάθεσή του θα ξεκινήσει στο τρίτο τρίμηνο της χρονιάς και η τιμή του θα κινείται κάτω από το πιο φθηνό πακέτο αυτή τη στιγμή. Στόχος του Netflix είναι να λανσάρει αυτό το έξτρα πακέτο συνδρομής στις χώρες που το Pay TV ARPU (average revenue per user) είναι κάτω από 5 δολάρια, με αρκετούς -ωστόσο- περιορισμούς, όπως την ανάλυση που δεν θα ξεπερνάει το 480p.


Περισσότερα για το θέμα, όσο πλησιάζουμε στο λανσάρισμά του.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*