Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Το Netflix ξεκίνησε δωρεάν διάθεση σειρών και ταινιών του

*
Το υποψήφιο για Όσκαρ Two Popes και το θρίλερ τρόμου Bird Box είναι αυτήν τη στιγμή διαθέσιμα για δωρεάν streaming από το Netflix. Η πλατφόρμα ανακοίνωσε πως ακόμα και όσοι δεν είναι ενεργοί συνδρομητές της υπηρεσίας, έχουν πλέον τη δυνατότητα να πάρουν μια γεύση από τις παραγωγές της στο πλαίσιο της νέας τεχνικής marketing που δοκιμάζει για να προσελκύσει ακόμα περισσότερο κοινό.

Η εν λόγω προωθητική καμπάνια είναι ενεργή παγκοσμίως. Οι ταινίες που παρέχονται είναι διαθέσιμες ολόκληρες, αλλά οι σειρές που έχουν επιλεχθεί έχουν μόλις το πρώτο τους επεισόδιο διαθέσιμο δωρεάν. Οι ταινίες κι οι σειρές που συμμετέχουν είναι οι εξής: Stranger Things, Murder Mystery, Elite, The Boss Baby: Back in Business, Bird Box, When They See Us, Love is Blind, The Two Popes, Our Planet και Grace and Frankie.


Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που το Netflix πειραματίζεται διαθέτοντας δωρεάν υλικό. Στις αρχές του έτους διέθεσε δωρεάν το To All the Boys I've Loved Before στην Αμερική, ενώ έκανε και μερικά από τα ντοκιμαντέρ του διαθέσιμα στο YouTube. 

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*