Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Υλικό από τα σκηνικά του Star Wars Episode VII

Οι λεπτομέρειες για την επόμενη ταινία Star Wars είναι ελάχιστες, ωστόσο ένα νέο promo video (για τις εταιρικές σχέσεις με την UNICEF) μας παρουσιάζει υλικό από τα σκηνικά της εν λόγω παραγωγής, καθώς και ένα νέο εξωγήινο χαρακτήρα, ο οποίος κάνει μία σύντομη εμφάνιση. Όσον αφορά στον σκοπό της δημοσίευσης του εν λόγω βίντεο -το οποίο στην πραγματικότητα έχει να κάνει με την προώθηση της ταινίας- αναφέρεται σε ένα διαγωνισμό μέσω του οποίου ένας τυχερός fan θα βρεθεί στα γυρίσματα του Star Wars Episode VII. Επίσης, η Disney μέσω της καμπάνιας Star Wars: Force for Change έχει συγκεντρώσει μέχρι στιγμής 1 εκατομμύριο δολάρια για τον μη κερδοσκοπικό οργανισμό UNICEF. Μπορείτε να δείτε περισσότερα μέσα από τον παρακάτω player, ενώ να υπενθυμίσουμε ότι η πρεμιέρα της ταινίας αναμένεται στις 18 Δεκεμβρίου του 2015.



 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
3 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • iankysyrath
    • ελα το hype να ανεβαινει!!πωπωπωπω..και σκατα να ναι για την αναμονη και μονο θα πάω να το δω κλασσικα 2 φορές στο σινεμα στα καπακια, οπως παντα

    • vonzuchter
    • ελπιζω να μη ξενερωσουμε οπως τοτε με το phantom menace. Aν και οι επομενες δυο ταινιες της τριλογιας ηταν καλες η μετριοτητα του phantom menace μας ειχε ξενερωσει πολυ.

*