Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Avant premiere για τη σειρά ντοκιμαντέρ Άρης

Την Τρίτη 8 Νοεμβρίου, στο Νέο Ψηφιακό Πλανητάριο του Ιδρύματος Ευγενίδου πραγματοποιήθηκε η avant premiere της νέας σειράς ντοκιμαντέρ «ΑΡΗΣ» του National Geographic. Πρόκειται για μια παραγωγή των Brian Grazer και Ron Howard, που αφηγείται την προσπάθεια της ανθρωπότητας να κατακτήσει τον πλανήτη Άρη. Το ντοκιμαντέρ μας ταξιδεύει στο μέλλον και συγκεκριμένα στο έτος 2033, ημερομηνία εκκίνησης της αποστολής προς τον μακρινό πλανήτη. Την ίδια στιγμή γίνεται παρουσίαση μιας σειράς από κορυφαίους ερευνητές και επιστήμονες της εποχής μας. Μεταξύ άλλων στην οθόνη σας θα "παρελάσουν" οι Elon Musk (CEO και διευθυντής σχεδιασμού της SpaceX, πρόεδρος της SolarCity), Charles Bolden (διαχειριστής στη NASA, πρώην αστροναύτης), Peter Diamandis (ιδρυτής και πρόεδρος της X-Prize, συν-ιδρυτής και αντιπρόεδρος της Planetary Resources), Neil DeGrasse Tyson (διευθυντής πλανηταρίου Hayden στο Rose Center for Earth and Space). Καθένας από αυτούς, έχει να πει σημαντικά πράγματα σχετικά με τη Σύγχρονη Επιστημονική Διαστημική Επανάσταση.



Όσον αφορά την αντίστοιχη τηλεοπτική πρεμιέρα, αυτη αναμένεται να γίνει την Κυριακή 13 Νοεμβρίου στο κανάλι του National Geographic που είναι διαθέσιμο στην Ελλάδα μέσα από τις τηλεοπτικές πλατφόρμες Nova, OTE TV, Vodafone TV και Cyta.


copyright ©National Geographic


copyright ©National Geographic

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*