Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Bond 25: Καθυστερεί η πρεμιέρα της νέας ταινίας του James Bond

*
Μπορεί η επόμενη ταινία του James Bond με προσωρινό τίτλο Bond 25 να βρίσκεται σε φάση pre-production, αλλά φαίνεται πως οι fans θα χρειαστεί να περιμένουν λίγο παραπάνω για την πρεμιέρα. Συγκεκριμένα, η ημερομηνία προβολής της νέας παραγωγής με πρωταγωνιστή τον Βρετανό πράκτορα πάει πίσω, όπως ανακοινώθηκε επίσημα από το λογαριασμό του franchise στο Twitter. Ενώ λοιπόν η ταινία αναμενόταν το Νοέμβριο του 2019, πριν τελικά πάρει μια πρώτη αναβολή για τις 14 Φεβρουαρίου του 2020 μετά την αποχώρηση του σκηνοθέτη Danny Boyle. H νέα αναβολή (και ελπίζουμε η τελευταία) ορίζει την πρεμιέρα για τις 8 Απριλίου του 2020, χωρίς να δοθούν ακόμη περισσότερες λεπτομέρειες για αυτήν την απόφαση. Υπενθυμίζεται πως στο Bond 25, θα δώσει σάρκα και οστά στο ρόλο του γνωστού χαρακτήρα για άλλη μια φορά ο Daniel Craig.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*