Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Catherine Zeta-Jones και Luis Guzman ως Morticia και Gomez Addams στη σειρά Addams Family του Netflix!

*
Το Netflix ανακοίνωσε τους ηθοποιούς που θα δώσουν σάρκα και οστά στους γονείς της Wednesday Addams, δηλαδή της Morticia Addams και του Gomez Addams. Στο cast της νέας σειράς-reboot που θα σκηνοθετήσει ο Tim Burton θα συμμετέχουν λοιπόν οι Catherine Zeta-Jones και Luis Guzman. H Jenna Ortega θα είναι η κόρη της οικογένειας και γύρω από τη ζωή της θα περιστρέφονται όλα τα γεγονότα, καθώς πλέον είναι φοιτήτρια στο Nevermore Academy. Μέσα από τα νέα γεγονότα που θα δούμε θα δοκιμαστούν οι σχέσεις της οικογένειας με τους υπόλοιπους κατοίκους της περιοχής. Οι Ai Gough και Miles Millar (Smallville) θα συμμετέχουν ως showrunners και θα executive producers μαζί με τους Tim Burton, Kayla Alpert, Steve Stark και Andrew Mittman. Προς το παρόν δεν ξέρουμε ακόμη εκτιμώμενη ημερομηνία πρεμιέρας της σειράς.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*