Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Da 5 Bloods ονομάζεται η νέα ταινία του Spike Lee και έρχεται στο Netflix (ελληνικό trailer)

Η συνδρομητική πλατφόρμα Netflix έδωσε στη δημοσιότητα το επίσημο trailer για την ταινία Da 5 Bloods, το νέο project του βραβευμένου με Oscar, Spike Lee. Το σενάριο ακολουθεί την ιστορία τεσσάρων Αφροαμερικανών που επιστρέφουν στο Βιετνάμ. Αναζητούν τον επικεφαλής της ομάδας τους και ταυτόχρονα έναν θαμμένο θησαυρό. όμως, ο δρόμος τους δεν θα είναι στρωμένος μεροδοπέταλα.

Πέρα από τους ανθρώπους και τα στοιχεία της φύσης, θα πρέπει να παλέψουν με τις τραγικές μνήμες του πολέμου στο Βιετνάμ. Πρωταγωνιστούν οι Delroy Lindo (Malcolm X), Jonathan Majors (White Boy Rick), Paul Walter Hauser (Late Night), Jean Reno (Léon: The Professional) και Chadwick Boseman (42, Black Panther). Στο πλευρό τους οι Isiah Whitlock Jr, Jasper Pääkkönen, Norm Lewis (Scandal), Clarke Peters (The Wire) και Melanie Thierry (The Zero Theorem) .


Σε ρόλο σκηνοθέτη και παραγωγου ο Spike Lee, που συνυπογράφει το σενάριο μαζί με τους Kevin Willmott, Danny Bilson και Paul DeMeo. Οι Lloyd & Beatriz Levin όπως και ο Jon Kilik, συμπληρώνουν την ομάδα των παραγωγών.

Η ταινία θα είναι διαθέσιμη μέσω Netflix από 12 Ιουνίου 2020.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*