Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Heroes Reborn: Ο Masi Oka επιστρέφει ως Hiro Nakamura

Το Heroes Reborn επαναφέρει ουσιαστικά τη σειρά Heroes ύστερα από απουσία ετών και στόχος είναι να στραφεί προς το ύφος της πρώτης σεζόν της αρχικής σειράς, δηλαδή να εστιάσει σε νέους χαρακτήρες καθώς αυτοί ανακαλύπτουν πως έχουν δυνάμεις. Πρωταγωνιστεί ο Zachary Levi του Chuck αλλά και ο Robbie Kay του Once Upon A Time, όχι όμως χωρίς γνωστότερες φυσιογνωμίες από τον κόσμο του Heroes στο πλάι τους. Γνωρίζαμε ήδη ότι επιστρέφει ο Jack Coleman ως Noah Bennet, αλλά σειρά έχει ο Masi Oka στο ρόλο του Hiro Nakamura, του ήρωα δηλαδή που από την πρώτη σειρά είναι γνωστό πως μπορεί να επηρεάσει το χωροχρόνο. Ας κάνει κάτι λοιπόν για να προβληθεί και μια ώρα αρχύτερα η σειρά. Ως εξυπηρέτηση.



 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
2 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
*