Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Legion: Έρχεται τηλεοπτικό spinoff της σειράς X-Men

Η FX Networks συνεργάζεται με τη Marvel για την παραγωγή της τηλεοπτικής σειράς Legion, η οποία τοποθετείται στο σύμπαν των X-Men και επικεντρώνεται στον γιο του Charles "Professor X" Xavier. Το εν λόγω spinoff έρχεται μετά το πιλοτικό επεισόδιο, που εμφανίστηκε το περασμένο έτος και αποτελούσε δουλειά του παραγωγού Noah Hawley, γνωστός για την επιτυχημένη σειρά Fargo. Ο Hawley αναλαμβάνει χρέη εκτελεστικού παραγωγού, ενώ το cast περιλαμβάνει τους Aubrey Plaza (Parks and Recreation), Jean Smart και τον Dan Stevens (Downton Abbey) στον πρωταγωνιστικό ρόλο, ως David Haller.



Αξίζει να σημειωθεί ότι δεν έχει γίνει σαφές αν η τηλεοπτική σειρά θα ακολουθεί τα γεγονότα των πρόσφατων ταινιών X-Men, ωστόσο, δεδομένου ότι ο κύριος χαρακτήρας είναι ο ενήλικος γιος του Professor X, φαίνεται πως η δράση θα βασίζεται στην πιο πρόσφατη τριλογία X-Men. Η πρώτη σεζόν της σειράς Legion θα αποτελείται από 8 επεισόδια, με την παραγωγή να ξεκινάει αυτό το καλοκαίρι, ενώ η πρεμιέρα αναμένεται στο FX στια αρχές του 2017.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*