Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Man in Room 301: Ψυχολογικό θρίλερ συμπαραγωγής Ελλάδας- Φινλανδίας στο BBC (trailer)

Η ελληνική εταιρεία Inkas Film Productions μετέχει στην ομάδα παραγωγής της σειράς "Man in Room 301", μαζί με τις Warner Bros. International Television Finland και Wall to Wall Media. Πρόκειται για ένα ψυχολογικό θρίλερ που θα ολοκληρωθεί σε 6 επεισόδια και θα πρέπει να σημειωθεί πως πρόκειται για την πρώτη σειρά του BBC στην φινλανδική γλώσσα. Επιπλέον έχει τη στήριξη του προγράμματος Cash Rebate του ΕΚΟΜΕ.



Η παραγωγή προβλήθηκε για πρώτη φορά στο διαγωνιστικό μέρος του νεοσύστατου τηλεοπτικού Φεστιβάλ CanneSeries, που πραγματοποιήθηκε στις Κάννες από 9 έως και 14 Οκτωβρίου 2020. Επίσης ήταν υποψήφια για τέσσερα βραβεία Golden Venla (καλύτερης τηλεοπτικής σειράς, σκηνοθεσίας, α΄ γυναικείου και α’ ανδρικού ρόλου).

Το σενάριο έχει γράψει η βραβευμένη Kate Ashfield και στην καρέκλα του σκηνοθέτη κάθεται ο Mikko Kuparinen. Γυρίσματα πραγματοποιήθηκαν στην Κω το 2019, με τη συμμετοχή πολλών Ελλήνων συντελεστών και τη συνδρομή των επίσημων φορέων του νησιού.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*