Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Martin Scorsese και Paul Schrader στη σειρά του Netflix, The Apostles and Apocrypha, που θα εξερευνεί τις απαρχές του Χριστιανισμού

*
Ο Martin Scorsese και ο Paul Schrader πρόκειται να συνεργαστούν για την παραγωγή μίας νέας σειράς του Netflix που θα εξερευνεί τις απαρχές του Χριστιανισμού. Είναι γεγονός ότι η θρησκεία έχει παίξει σημαντικό ρόλο στην καριέρα τόσο του Scorsese όσο και του Schrader, μιας και είχαν συνεργαστεί σε μία από τις κορυφαίες θρησκευτικές ταινίες όλων των εποχών, το The Last Temptation of Christ. Όπως αναφέρει ο Schrader, η σειρά θα είναι δραματοποιημένη, όχι ντοκιμαντέρ και θα έχει τίτλο The Apostles and Apocrypha. Όπως γίνεται αντιληπτό από τον τίτλο θα είναι βασισμένη στους Απόστολους και τα Απόκρυφα Ευαγγέλια, που οι περισσότεροι δεν τα γνωρίζουν, σε αντίθεση με την Καινή Διαθήκη. Μάλιστα, τον 1 αιώνα μ.Χ. δεν υπήρχε Καινή Διαθήκη, μόνο κάποιες ιστορίες, άλλες αληθινές και άλλες δημιουργήματα της φαντασίας.

Τα Απόκρυφα Ευαγγέλια περιγράφονται ως τμήματα της Βίβλου που αρχικά συμπεριλήφθηκαν στην ελληνική εκδοχή της Παλαιάς Διαθήκης, όμως αποκλείστηκαν από την Βίβλο των Εβραίων.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*