Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Mega Man: Έρχεται σειρά κινουμένων σχεδίων

Η Capcom ανακοίνωσε ότι ετοιμάζεται μια σειρά κινουμένων σχεδίων Mega Man, η οποία θα είναι έτοιμη να προβληθεί μέσα στο 2017. Έχει ήδη εγκριθεί η παραγωγή 26 επεισοδίων. Η σεζόν αναπτύσσεται από την Man Of Action Entertainment, studio που είναι γνωστό για σειρές όπως Ben 10, Generator Rex αλλά και το κόμικ Big Hero 6. Όσο για τη διανομή της σειράς, αυτή είναι μέλημα της Dentsu Entertainment USA, διαφημιστικής που κατά τα άλλα εμπλέκεται και με την παραγωγή σειρών anime.



Δεν είναι πρώτη φορά που ετοιμάζεται τηλεοπτική σειρά Mega Man, αλλά η προηγούμενη προσπάθεια έγινε πριν από 20 χρόνια περίπου και λογικό είναι να έχει ξεχαστεί.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
2 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • master
    • μου κανει εντυπωσει για καποιον που τον ενδιαφερει τα ανιμε να αργησει να το δειξουν για το 2017 υποτηθεται οτι βγενουν γρηγορα με την τεχνολογια

*