Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Mε άρωμα Ελλάδας η νέα ταινία Bourne

Η σειρά ταινιών Bourne είναι δημοφιλέστατη στους fans της κατηγορίας και όπως φαίνεται οι Έλληνες θα έχουν άλλο ένα λόγο να κατευθυνθούν στις κινηματογραφικές αίθουσες της επόμενης. Όπως λοιπόν αποκάλυψε ο ίδιος ο Matt Damon, η νέα ταινία Bourne θα γυριστεί στην Ελλάδα και θα βασίζεται στον Edward Snowden και την οικονομική κρίση που περνάει η χώρα μας. Στο πλευρό του θα βρίσκονται για τη νέα αυτή παραγωγή οι Tommy Lee Jones, Julia Stiles και Alicia Vikander, ενώ τη σκηνοθεσία έχει αναλάβει ο Paul Greengrass.



Η πρεμιέρα του νέου Bourne movie έχει οριστεί για τις 29 Ιουλίου του 2016, ενώ τα γυρίσματα έχουν ξεκινήσει εδώ και περίπου μία εβδομάδα (στις 8 Σεπτεμβρίου).

UPDATE
Όπως φαίνεται, η κατάληξη των γυρισμάτων είναι διαφορετική. Όπως φαίνεται, η γραφειοκρατία και μια σειρά προβλημάτων, οδήγησαν τα γυρίσματα στην Τενερίφη. Για το θέμα τοποθετήθηκε το πρωί της Τετάρτης ο πρώην υπουργός Πολιτισμού Νίκος Ξυδάκης μιλώντας στον ΣΚΑΪ, σημειώνοντας πως η παραγωγή της ταινίας αποφάσισε να αλλάξει πόλη λόγω του γεγονότος πως δεν θα είχε επιστροφή φόρου.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
12 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
*