Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

SEGA και Sony ετοιμάζουν ταινία Sonic the Hedgehog

Ο επικεφαλής της SEGA Sammy Hajime Satomi επιβεβαίωσε  σε πρόσφατη συνέντευξή του στο The World Folio ότι η εταιρεία συνεργάζεται με τη Sony για να φέρουν τον Sonic στη μεγάλη οθόνη. Σύμφωνα με τον Satomi, η ταινία Sonic the Hedgehog θα συνδυάζει live-action και animation, όπου ο δημοφιλής σκαντζόχοιρος θα έρθει αντιμέτωπος με πραγματικούς ανθρώπους. Η πρεμιέρα της ταινίας αναμένεται το 2018, με τη SEGA να σημειώνει μεταξύ άλλων ότι «όπως και με αυτή την παράγωγη CG, θέλουμε να επεκτείνουμε τις δραστηριότητες μας και σε άλλους τομείς της ψυχαγωγίας». Για την ώρα δεν αναφέρθηκαν περισσότερες πληροφορίες για την ταινία Sonic the Hedgehog.



Σε άλλο μέρος της συνέντευξής, το υψηλόβαθμο στέλεχος σημείωσε ότι η εταιρεία θέλει να επικεντρωθεί «στην επέκταση σε αγορές εκτός των smartphones και online gaming, όπως είναι τα indoor θεματικά πάρκα στην Ασία ή τα animations». Επιπλέον, έκανε λόγο για μετάβαση της SEGA στα smartphone games κυρίως στην Ιαπωνία, μιας και εκεί η αγορά των οικιακών συστημάτων «συρρικνώνεται» ολοένα και περισσότερο -σε αντίθεση με την αγορά της φορητής διασκέδασης. Ωστόσο, εκτιμά ότι ο τομέας των smartphones θα αναπτυχθεί περισσότερο στις αγορές της Ευρώπης και της Αμερικής.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
1 ΣΧΟΛΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
*