Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Spin off σειρά για το The Walking Dead

Όπως ανακοίνωσε το δίκτυο AMC, πρόκειται να παράγει δύο σεζόν επεισοδίων για ένα spin off του The Walking Dead. Το όνομα της νέας σειράς δεν έχει ανακοινωθεί, όπως όμως έγινε γνωστό θα διαδραματίζεται στο Los Angeles και θα επικεντρώνεται σε νέους χαρακτήρες και storylines. Σύμφωνα με την AMC, η πρώτη σεζόν της σειράς θα αποτελείται από έξι επεισόδια και θα κάνει πρεμιέρα προς το τέλος του καλοκαιριού και η δεύτερη θα προβληθεί το 2016. Αποκλειστικοί παραγωγοί θα είναι οι Robert Kirkman, Gale Anne Hurd, Greg Nicotero και David Alpert (γνωστοί από τη σειρά The Walking Dead), ενώ παραγωγός εταιρεία θα είναι η AMC Studios. Το σενάριο έχει γραφτεί από τον Dave Erickson (Sons of Anarchy) σε συνεργασία με τον Robert Kirkman και πρωταγωνιστικούς ρόλους αναμένεται να αναλάβουν οι Kim Dickens (Gone Girl) και Frank Dillane (Harry Potter and the Half-Blood Prince).



«Διαχειριζόμαστε πολύ σοβαρά την ευκαιρία που μας δίνεται να δημιουργήσουμε ένα ποιοτικό spin off της νούμερο ένα σύγχρονης τηλεοπτικής σειράς. Από την αρχή του The Walking Dead ο κόσμος ήθελε να μάθει επιπλέον πράγματα σχετικά με την αποκάλυψη που έφερε η επέλαση των zombies. Τα πάντα θα απαντηθούν μέσω της νέας αυτής παραγωγής», δήλωσε ο πρόεδρος της AMC Charlie Collier, ο οποίος δεν παρέλειψε να εξάρει τις ικανότητες των σεναριογράφων, των παραγωγών, του cast αλλά και όλων όσων εργαστούν για αυτή τη νέα σειρά.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
2 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
*