Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Teaser trailer για την ταινία Steve Jobs

Στη δημοσιότητα δόθηκε το πρώτο trailer για την επερχόμενη ταινία Steve Jobs, η πρεμιέρα της οποίας αναμένεται τον Οκτώβριο. Το ότι η ταινία θα κάνει ντεμπούτο το φθινόπωρο αποτελεί "θαύμα", μιας και από τη στιγμή που η Sony Pictures απέκτησε τα δικαιώματα για το βιβλίο του Walter Isaacson το project άλλαξε σκηνοθέτη, studios και αρκετούς πρωταγωνιστές. Σύμφωνα με φήμες, ο ρόλος του Jobs έγινε διακαής πόθος για πολλούς διάσημους ηθοποιούς, όπως είναι οι George Clooney, Noah Wyle, Matt Damon, Ben Affleck, Bradley Cooper, Christian Bale και Leonardo DiCaprio, με τον Michael Fassbender όμως να είναι τελικά ο «εκλεκτός» που θα ενσαρκώσει μια από τις πιο γνωστές προσωπικότητες στον χώρο της τεχνολογίας.



Το σενάριο υπογράφει ο Aaron Sorkin, ενώ στην καρέκλα του σκηνοθέτη θα κάτσει ο βραβευμένος με Όσκαρ Danny Boyle (Slumdog Millionaire). Τέλος, το καστ της ταινίας συμπληρώνουν οι Seth Rogen, Kate Winslet και Jeff Daniels. Δείτε το εν λόγω βίντεο στη συνέχεια.



 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
2 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
*