Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

To 2018 η πρεμιέρα του Pacific Rim 2

Legendary και Universal Pictures ανακοίνωσαν ότι το sequel της ταινίας Pacific Rim που προβλήθηκε για πρώτη φορά το 2013 με την υπογραφή του Guillermo del Toro θα κάνει πρεμιέρα στις κινηματογραφικές αίθουσες στις 23 Φεβρουαρίου του 2018. Το Pacific Rim 2 θα έχει ως βασικό πρωταγωνιστή τον John Boyega (Star Wars: The Force Awakens) στο ρόλο του γιου του Idris Elba. Η ταινία αναμένεται τον ίδιο μήνα με τα Predator και Marvel’s Black Panther, με άλλο σκηνοθέτη ωστόσο, αφού τη θέση του del Toro παίρνει ο…πρωτάρης Steven DeKnight (Spartacus). Υπενθυμίζεται ότι το Pacific Rim 2 πέρασε από 40 κύματα, αφού η Warner Bros. το έβγαλε από το πρόγραμμά της και έπρεπε να έρθουν οι Legendary και Universal να αναλάβουν το project.



Η πρώτη ταινία κατάφερε να «γράψει» 101.8 εκατομμύρια δολάρια εισπράξεις στην αγορά των ΗΠΑ και 309.2 εκατομμύρια δολάρια παγκοσμίως.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*