Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

To NBA θα μεταδίδει αγώνες μέσω VR

Το NBA εκτός από την πορτοκαλί θεά, φαίνεται να παίρνει στα σοβαρά και την τεχνολογία του VR. Έτσι λοιπόν από σήμερα το NBA Digital, σε συνεργασία με το NextVR, ανακοίνωσε πως θα μεταδίδει τουλάχιστον έναν αγώνα την εβδομάδα, από τη φετινή σεζόν. Όσοι θέλουν να παρακολουθήσουν τους αγώνες του NBA χρησιμοποιώντας τη συγκεκριμένη τεχνολογία, θα πρέπει να διαθέτουν συνδρομή στο NBA League Pass καθώς επίσης το Gear VR της Samsung και το NextVR app.



Μέχρι το τέλος της αγωνιστικής σεζόν, θα προστεθούν στη λίστα και άλλες συσκευές VR για να έχουν τη δυνατότητα περισσότερα άτομα να βιώσουν την εμπειρία του γηπέδου, από το σαλόνι τους. Ο πρώτος αγώνας που θα μεταδοθεί σε VR θα είναι στις 27 Οκτωβρίου, όπου οι Sacramento Kings θ’ αντιμετωπίσουν τους San Antonio Spurs.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
1 ΣΧΟΛΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
*