Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Warcraft: Ο Robert Kazinsky στον ρόλο του Orgrim

Μετά από αρκετό διάστημα, στη δημοσιότητα δόθηκαν νέες πληροφορίες για την επερχόμενη ταινία Warcraft και συγκεκριμένα για τον Orgrim, τον οποίο και θα υποδυθεί ο ηθοποιός Robert Kazinsky (Dream Team, Hot Pursuit, True Blood). «Ψάχναμε για κάποιον ο οποίος θα είναι σε θέση να μπορέσει να αποδώσει την βιαιότητα, το χιούμορ, και την “σκληράδα” αυτού του χαρακτήρα», ανέφερε σε πρόσφατη συνέντευξή του ο σκηνοθέτης Duncan Jones. Όπως μπορείτε να δείτε και στην παρακάτω εικόνα, η ομοιότητα του «κινηματογραφικού Orgrim» με τον δημοφιλή χαρακτήρα του World of Warcraft videogame franchise αποτελεί έργο της Industrial Light and Magic.



Μάλιστα, η ομάδα που υπογράφει το συγκεκριμένο project αναφέρει ότι όταν θα ολοκληρωθεί η επεξεργασία, κατά πάσα πιθανότητα θα έχουν δημιουργήσει το πιο «ρεαλιστικό» CGI Orc που έχει δει ποτέ το κοινό. Να υπενθυμίσουμε άλλωστε ότι η ίδια ομάδα είναι υπεύθυνη για τον CGI Hulk της ταινίας Avengers: Age of Ultron.



«Έχουμε προχωρήσει πέρα από το σημείο όπου είχαμε να κάνουμε με απλά πλάσματα που εμφανιζόντουσαν στις ταινίες. Πλέον, έχουμε την ικανότητα και την κατάλληλη τεχνολογία για να δημιουργήσουμε νέους χαρακτήρες από το μηδέν», τόνισε κλείνοντας ο Jones. Υπενθυμίζεται, τέλος, ότι το ντεμπούτο της πολύ-αναμενόμενης ταινίας που θα βασίζεται στο δημοφιλές franchise της Blizzard θα πραγματοποιηθεί στις 10 Ιουνίου του 2016.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*