Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Amy Winehouse: Η ταινία της, Back to Black, αποκαλύπτεται μέσω του πρώτου trailer

*
Η βιογραφική ταινία Back to Black για την Amy Winehouse πλησιάζει στην πρεμιέρα της και έτσι έχουμε το πρώτο επίσημο trailer. Η σκηνοθεσία της ταινίας είναι από τον Sam Taylor-Johnson (Nowhere Boy) και το σενάριο του Matt Greenhalgh.

Στόχος της ταινίας είναι να μεταφέρει στην μεγάλη οθόνη τα πρώτα χρόνια της καλλιτεχνικής ζωής της τραγουδίστριας, το πως ασχολήθηκε με την τζαζ όσο ζούσε στο Λονδίνο, αλλά και το πως εξελίχθηκε και έφτασε στην κορυφή. Στο cast συναντάμε επίσης τον Jack O’Connell ως σύζυγο της Winehouse, τον Eddie Mersan ως πατέρας της και την Lesley Manville ως γιαγιά της.


Η παραγωγή δημιουργείται σε συνεργασία με την εταιρεία που διαχειρίζεται τα δικαιώματα της τραγουδίστριας και θα κάνει πρεμιέρα στην Μ. Βρετανία στις 12 Απριλίου. Για τις ΗΠΑ, η ταινία θα κάνει πρεμιέρα στις 10 Μαϊου, ενώ για την Ελλάδα δεν έχει γίνει ακόμη γνωστό κάτι.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*