Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Calypso, Axel, Mr. Grimm και Dollface στη δεύτερη σεζόν της σειράς Twisted Metal

*
Ακόμη περισσότεροι χαρακτήρες και ήρωες του Twisted Metal videogame θα μεταφερθούν στο δεύτερο κύκλο της τηλεοπτική σειράς που έχει αφήσει σχετικά καλές εντυπώσεις. Το δίκτυο Peacock επιβεβαίωσε την δημιουργία ενός δεύτερου κύκλου της σειράς και όπως φαίνεται οι δημιουργοί θα ενσωματώσουν στο project και γνωστούς χαρακτήρες του franchise.

Ο Calypso, ο δημιουργός του σαδιστικού τουρνουά Twisted Metal, θα κάνει την εμφάνισή του μαζί με άλλους ήρωες όπως οι Axel, Dollface και Mr. Grimm.


Τα νέα αυτά ήρθαν από το NBC Insider και δηλώσεις του showrunner Michael Jonathan Smith, ο οποίος εστίασε και στον Mr. Grimm λέγοντας πως είναι ο αγαπημένος του ήρωας και πως περιμένει πως και πως να τον παρουσιάσει στους fans, ενώ δήλωσε πως πολύ καλή δουλειά πρέπει να γίνει και στη μεταφορά του Axel. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*