Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Εφιαλτικό το νέο trailer της ταινίας Doctor Strange in the Multiverse of Madness

Η Marvel Studios έδωσε στη δημοσιότητα ένα ακόμα trailer για την ταινία Doctor Strange in the Multiverse of Madness. Παρά το γεγονός ότι η Wanda και ο Strange δεν έχουν ως τώρα περάσει αρκετό χρόνο μαζί στην οθόνη, στα πλάνα που θα παρακολουθήσετε στη συνέχεια αποκαλύπτονται κοινά τους σημεία. Πιο συγκεκριμένα και οι δύο βλέπουν επαναλαμβανόμενα όνειρα που διαδραματίζονται σε διαφορετικό σύμπαν και μοιάζουν με εφιάλτες. Σε αντίθεση με το Strange που τα όνειρά του περιστρέφονται γύρω από αποκαλυπτικά σενάρια και την αγάπη του για την Christine Palmer τα όνειρα της Wanda στοιχειώνονται από την παρουσία των δίδυμων γιών της, Billy και Tommy, που βρίσκονται στη ζωή, αλλά σε άλλη διάσταση.

Ο Benedict Cumberbatch θα έχει για μια ακόμα φορά τον ρόλο του Dr. Stephen Strange και στο πλευρό του θα βρίσκεται η Elizabeth Olsen, ως Wanda Maximoff/ Scarlett Witch. Μαζί τους οι Chiwetel Ejiofor, Benedict Wong, Rachel McAdams, στους ρόλους των Karl Mordo, Wong και Dr. Christine Palmer αντίστοιχα. Η ταινία περιγράφεται ως το πρώτο θρίλερ που διαδραματίζεται στο MCU. Στην καρέκλα του σκηνοθέτη κάθεται ο Sam Raimi (Spider-Man trilogy) και το σενάριο έχει γράψει ο βραβευμένος με Emmy, Michael Waldron (Loki). Σε ρόλο εκτελεστικού παραγωγού ο Kevin Feige, πρόεδρος της Marvel Studios.


Το Doctor Strange in the Multiverse of Madness θα κάνει πρεμιέρα στις κινηματογραφικές αίθουσες στις 6 Μαΐου 2022.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*