Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Επίσημο: Ο Dwayne “The Rock” Johnson επιστρέφει στο Fast & Furious ως Luke Hobbs

*
Ο Dwayne “The Rock” Johnson ανακοίνωσε επίσημα πως επιστρέφει στο κινηματογραφικό franchise Fast & Furious ως Luke Hobbs. Ο δημοφιλής ηθοποιός αποκάλυψε μέσω του λογαριασμού του στο Twitter πως θα γυρίσει μία δεύτερη spinoff ταινία Hobbs, η οποία θα προβληθεί το νωρίτερο το 2024. Η νέα παραγωγή θα γεφυρώσει το κενό ανάμεσα στα Fast X και Fast X: Part Two και θα μάθουμε τι του συνέβη από τη στιγμή που τον χάσαμε μέχρι το σημείο που ο Dante (Jason Momoa) τον επαναφέρει σε μια σκηνή του Fast X μετά το τέλος των credits. Ο The Rock είχε εμφανιστεί τελευταία φορά στο The Fate of the Furious, αλλά η μετέπειτα κόντρα του με τον Vin Diesel τον κράτησε μακριά από το franchise. H κόντρα αυτή μένει στο παρελθόν, όπως γράφει και στο tweet του ο ίδιος, μετά από συνάντηση που είχαν το περσινό καλοκαίρι. Η νέα ταινία Hobbs θα είναι η δεύτερη παραγωγή του franchise για τον χαρακτήρα μετά το Hobbs & Shaw του 2018 με τους Dwayne Johnson και Jason Statham. To Fast X: Part Two, από την άλλη, αναμένεται στις αίθουσες το νωρίτερο το 2025.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*