Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Επιτέλους ημερομηνία για την έκτη και τελευταία σεζόν του Cobra Kai (trailer)

Η έκτη και τελευταία σεζόν της σειράς Cobra Kai θα είναι χωρισμένη σε τρία τμήματα. Το πρώτο μέρος θα γίνει διαθέσιμο τον Ιούλιο, το δεύτερο τον Νοέμβριο και το τρίτο το 2025. Επιπλέον, η συνδρομητική πλατφόρμα δημοσίευσε ένα νέο trailer, που θα έχετε την ευκαιρία να παρακολουθήσετε στη συνέχεια.

“Ξεκινώντας με τον αποκλεισμό της Cobra Kai από το Valley, οι δάσκαλοι και οι μαθητές πρέπει να αποφασίζουν αν θα λάβουν μέρος στο Sekai Taikai - το παγκόσμιο πρωτάθλημα karate", αναφέρει η σύνοψη.


Στη σειρά πρωταγωνιστούν οι: Ralph Macchio ως Daniel LaRusso, William Zabka ως Johnny Lawrence, Martin Kove ως John Kreese, Xolo Maridueña ως Miguel Diaz, Jacob Bertrand ως Eli “Hawk” Moskowitz, Mary Mouser ως Samantha LaRusso, Tanner Buchanan ως Robby Keene, Peyton List ως Tory Nichols, Gianni DeCenzo ως Demetri Alexopoulos, Courtney Henggeler ως Amanda LaRusso, Vanessa Rubio ως Carmen Diaz, Dallas Dupree Young ως Kenny Payne, Yuji Okumoto ως Chozen Toguchi, Alicia Hannah-Kim ως Kim Da-eun, Griffin Santopietro ως Anthony LaRusso και Oona O’Brien ως Devon Lee.

Το πρώτο μέρος θα κάνει πρεμιέρα στο Netflix στις 18 Ιουλίου 2024, το δεύτερο στις 28 Νοεμβρίου και το τρίτο... θα μάθουμε κάποια στιγμή.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*