Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Φαβορί για τον ρόλο του James Bond ο Henry Cavill

*
Ο Henry Cavill είναι ένα ακόμα φαβορί για να διαδεχτεί τον Daniel Craig στον ρόλο του James Bond. Σύμφωνα με το πρακτορείο στοιχημάτων William Hill, συγκεντρώνει τις ίδιες πιθανότητες με τον Aaron Taylor-Johnson, που πρόσφατα δημοσιεύματα ανέφεραν ότι εντυπωσίασε την παραγωγό των ταινιών του 007, Barbara Broccoli κατά τη διάρκεια μιας μυστικής οντισιόν.

Τρίτο φαβορί είναι ο Tom Hardy και ακολουθούν οι Regé-Jean Page, James Norton, Chiwetel Ejiofor, Douglas Booth, Richard Madden και Dan Stevens.


"Πιστεύω ότι και οι δύο ταιριάζουν απόλυτα για τον ρόλο, έχουν δείξει ότι είναι πολύ καλοί σε ταινίες δράσης. Όμως, οι παραγωγοί έχουν δηλώσει ότι η ηλικία μετράει για αυτούς και από τη στιγμή που ο Taylor-Johnson είναι 32 και ο Cavill 39, αυτός μπορεί να είναι καθοριστικός παράγοντας, αν αυτή τη φορά θέλουν έναν νεότερο Bond", δήσε ο Lee Phelps, εκπρόσωπος της William Hill.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*