Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

H FIFA ανακοίνωσε το λανσάρισμα της πλατφόρμας streaming FIFA+

*
H FIFA, η Παγκόσμια Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου ανακοίνωσε το λανσάρισμα της δικής της πλατφόρμας streaming. Πρόκειται για την υπηρεσία FIFA+ που θα προσφέρει στους χρήστες τη δυνατότητα να παρακολουθούν ποδοσφαιρικούς αγώνες ανδρών και γυναικών, όπως επίσης σειρές και ντοκιμαντέρ. Ακόμα θα φιλοξενήσει αγώνες από παλαιότερα Μουντιάλ, νέα, στατιστικά αλλά και τη δική της fantasy league.

Οι υπεύθυνοι της FIFA φιλοδοξούν ότι θα προβάλουν ζωντανα περίπου 40.000 αγώνες ανά έτος. Τους πρώτους μήνες θα μεταδίδονται περίπου 1.400 αγώνες και ο αριθμός τους θα αυξηθεί σύντομα στους 4.000. Επιπλέον λόγοι για να συντονιστεί κάποιος είναι οι σειρές και τα ντοκιμαντέρ για αστέρες όπως οι Ronaldinho, Dani Alves και Lucy Bronze.


Το FIFA+ τουλάχιστον στο ξεκινημά του θα είναι δωρεάν, θα περιλαμβάνει διαφημίσεις και δεν θα προβάλει αγώνες από μεγάλα ποδοσφαιρικά πρωταθλήματα. Άλλωστε το χρηματικό ποσό που απαιτείται για το streming παιχνιδιών από Αγγλία, Ισπανία, Γαλλία, Γερμανία και Ιταλία είναι ιδιαίτερα υψηλό. Σύμφωνα με δημοσίευμα του The Hollywood Reporter στην πλατφόρμα θα περιληφθούν αγώνες από το Μεξικό, τη Δανία, την Πολωνία και την Ανγκόλα. Τέλος, το FIFA+ δεν θα μεταδώσει του αγώνες του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος 2022 που θα διεξαχθεί στο Κατάρ, τα τηλεοπτικά δικαιώματα του οποίου έχουν ήδη πουληθεί.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*