Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

H Rockstar Games απέρριψε ταινία GTA με πρωταγωνιστή τον Eminem

*
Λέγεται ότι, πριν χρόνια η Rockstar Games απέρριψε μια ταινία Grand Theft Auto με πρωταγωνιστή τον Eminem, την οποία θα σκηνοθετούσε ο Tony Scott (Top Gun).

Σύμφωνα με τον Kirk Ewing, έναν ατζέντη και συνιδρυτή του virtual avatar app Veemee, μια συζήτηση με τον πρώην επικεφαλής της Rockstar, Sam Houser, παραλίγο να έχει ως αποτέλεσμα μια ταινία με πρωταγωνιστή τον δημοφιλή καλλιτέχνη.


Μιλώντας στο Grandest Game podcast του Bugzy Malone, ο Ewing θυμήθηκε: "Λόγω της σχέσης που είχα με τη Rockstar και είχα με τον Sam, τον βρήκα στο δωμάτιο του ξενοδοχείου του ένα βράδυ, όπου ήξερα ότι θα έμενε για λίγο. , και οι δυο μας μείναμε μέχρι αργά και μιλήσαμε για το ενδεχόμενο να κάνουμε ταινία".

"Αυτό ήταν ακριβώς μετά το Grand Theft Auto 3. Και νομίζω ότι σε εκείνο το σημείο, ήταν ακόμα στο μυαλό του Sam ότι μπορεί να ήταν κάτι που ήθελε να κάνει."

Και συνέχισε: «Θυμάμαι ότι δέχτηκα ένα τηλεφώνημα περίπου στις 4 το πρωί από έναν από τους παραγωγούς στο Λος Άντζελες με πρόταση να κάνω μια ταινία και είπε: «Kirk, έχουμε τον Eminem για πρωταγωνιστή και είναι μια ταινία του Tony Scott, σε ενδιαφέρει;".

"Και τηλεφώνησα στον Σαμ και του είπα: "Λοιπόν, πρέπει να το ακούσεις αυτό. Θέλουν τον Eminem στην ταινία Grand Theft Auto και τον Tony Scott να σκηνοθετεί". Και απάντησε: "Δεν ενδιαφέρομαι".

"Σε εκείνο το σημείο, αποσύρθηκαν από οποιαδήποτε συζήτηση για τη δημιουργία μιας ταινίας, όταν συνειδητοποίησαν ότι το franchise που είχαν ήταν μεγαλύτερο από οποιαδήποτε ταινία εκείνης της εποχής".

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*