Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η Bella Ramsey αναφέρεται στο ενδεχόμενο δεύτερης σεζόν για το The Last of Us

*
Η Bella Ramsey, η ηθοποιός που υποδύεται την Ellie στη σειρά The Last of Us λέει ότι είναι υπαρκτό το ενδεχόμενο για μια δεύτερη σεζόν. Μιλώντας στο BBC, η Ramsey είπε ότι η αντιδραση του κοινού στα δύο πρώτα επεισόδια είναι τέτοια που κάνει σχεδόν βέβαιη τη δεύτερη σεζόν, όμως ακόμα δεν υπάρχει κάτι επίσημο.

"Αν το κοινό συνεχίσει να παρακολουθεί, πιστεύω ότι είναι πολύ πιθανό. Εξαρτάται από τους ανθρώπους του HBO. Προς το παρόν δεν έχει επιβεβαιωθεί κάτι, οπότε θα πρέπει να περιμένουμε", είπε η Ramsey.


Η ηθοποιός εξήγησε ότι στο παρελθόν είχε μικρή εμπειρία με video games, όμως πλέον γνωρίζει για τις δυνατότητες αφήγησης που προσφέρουν και ελπίζει ότι στο μέλλον θα υπάρξουν και άλλες μεταφορές, όπως αυτή του The Last pf Us.

"Τα video games είναι πολύ πιο πλούσια από ο,τι φανταζόμουν, όντας αδιάφορη για αυτά. Είναι πολύ καλό που τα video games μπορούν να ενταχθούν σε ένα κινηματογραφικό μέσο. Ίσως δημιουργηθούν κανόνες για τη μεταφορά τους στο μέλλον. Πρόκειται για ένας πρώτης τάξης παράδειγμα του πως μπορούν να μεταφερθούν τα video games αν βρίσκονται στα σωστά χέρια".

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*