Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η Catherine Keener στο cast της ταινίας Joker: Folie a Deux

*
Η Catherine Keener είναι η νεότερη προσθήκη στο cast της ταινίας Joker: Folie a Deux. Ο ρόλος της δεν έχει ακόμα ανακοινωθεί και αναμένεται να βρεθει στο πλευρό των Lady Gaga που θα υποδυθεί τη Harley Quinn και του Joaquin Phoenix που επιστρέφει ως Joker. Πρόσφατα προστέθηκαν στο cast ο Brendan Gleeson και η Zazie Beetz, που για μια ακόμα φορά θα έχει τον ρόλο της Sophie Dumond. Η σκηνοθεσία έχει ανατεθεί στον Todd Philips και το σενάριο θα γράψει ο Scott Silver.

Η προηγούμενη ταινία ολοκληρώθηκε με τη σύλληψη του Arthur Fleck, που μεταφέρθηκε στο Arkham State Hospital. Λέγεται ότι η επερχόμενη ταινία θα είναι musical που διαδραματίζεται μέσα στο Asylum. Εκεί, ο Fleck ίσως συναντήσει τη Harley Quinn και εφόσον ο σεναριογράφος ακολουθήσει το comic book, αυτή θα είναι η ψυχίατρός του.


Ο όρος Folie à Deux αναφέρεται στην κλινική κατάσταση όπου δύο άνθρωποι μοιράζονται την ίδια παράνοια, με τις αυταπάτες και τις παραισθήσεις να μεταφέρονται από τον ένα στον άλλο. Με βάση αυτά, δεν αποκλείεται να δούμε δύο τοξικά lovebirds που προκαλούν τεράστιο χάος.

Το Joker: Folie à Deux θα κάνει πρεμιέρα στις κινηματογραφικές αίθουσες στις 4 Οκτωβρίου 2024.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*