Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η δεύτερη σεζόν του Tulsa King φέρνει τον Stallone απέναντι στον Neal McDonough

*
Σύμφωνα με το Variety, ο Neal McDonough, γνωστός από τις σειρές Band of Brothers, Legends of Tomorrow, και Suits, θα συμμετάσχει επίσημα στο καστ της 2ης σεζόν του Tulsa King, όπου θα επανενωθεί με τη δημιουργό Taylor Sheridan. Η σειρά αναμένεται να επιστρέψει κάποια στιγμή αυτό το φθινόπωρο.

Πριν υπογράψει στο Tulsa King, ο McDonough πρωταγωνίστησε στο δημοφιλές δράμα Yellowstone του Sheridan, όπου έπαιξε το ρόλο του Malcolm Beck. Στην επόμενη σεζόν του αστυνομικού δράματος της Paramount+, ο McDonough θα ενσαρκώσει τον ρόλο του Cal Thresher, ο οποίος περιγράφεται ως ένας ισχυρός και εξαιρετικά κτητικός επιχειρηματίας στην Tulsa.


Το Tulsa King είναι δημιούργημα και παραγωγή του Taylor Sheridan. Στη σειρά πρωταγωνιστούν οι Sylvester Stallone, Andrea Savage, Max Casella, Martin Starr, Domenick Lombardozzi, Vincent Piazza, Jay Will, A.C. Peterson, Garrett Hedlund και Dana Delany. Η 2η σεζόν θα παρουσιάσει επίσης τον Frank Grillo ως Bill Bevilaqua, ο οποίος περιγράφεται ως μαφιόζος του Kansas City με συμφέροντα στην Tulsa. Εκτελεστικοί παραγωγοί είναι οι Terence Winter, Stallone, David C. Glasser, Ron Burkle, Bob Yari, David Hutkin, Allen Coulter και Braden Aftergood.

«Η σειρά παρακολουθεί ένα πρωτοπαλίκαρο της μαφίας της Νέας Υόρκης, τον Dwight “The General” Manfredi αμέσως μετά την αποφυλάκισή του από τη φυλακή μετά από 25 χρόνια και την εξορία του από το αφεντικό του, για να εγκατασταθεί στην Tulsa της Okla», αναφέρει η σύνοψη. «Συνειδητοποιώντας ότι η μαφιόζικη οικογένειά του μπορεί να μην έχει κατά νου τα συμφέροντά του, ο Dwight δημιουργεί σιγά σιγά μια συμμορία ετερόκλητων χαρακτήρων, ώστε να τον βοηθήσει να χτίσει μια νέα εγκληματική αυτοκρατορία σε ένα μέρος που γι' αυτόν θα μπορούσε κάλλιστα να είναι ένας άλλος πλανήτης». 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*