Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η Isabela Merced μιλάει για τη χημεία της Ellie και της Dina στη δεύτερη σεζόν του The Last of Us

*
Η Isabela Merced (Madame Web) μίλησε για την πρώτη της μέρα στα γυρίσματα της 2ης σεζόν του The Last of Us του HBO, η οποία βρίσκεται σε διαδικασία παραγωγής. Μιλώντας στο Collider, η Merced αποκάλυψε ότι ένιωσε αμέσως τη χημεία μεταξύ αυτής και της Bella Ramsey, η οποία ενσαρκώνει το ρόλο της Ellie στην πολυσυζητημένη σειρά τρόμου.

«Είμαι τόσο ενθουσιασμένη που ο κόσμος θα δει τη χημεία μου με την Bella. Η Bella και εγώ έχουμε τόση χημεία», δήλωσε. «Από την πρώτη μέρα, ήταν εκεί. Δεν υπάρχει δουλειά που πρέπει να γίνει. Σέβομαι πραγματικά την Bella. Μόλις είδα την ταινία Catherine Called Birdy και η Bella έχει τέτοιο εύρος και μια ειλικρίνεια για τη δουλειά της. Μαθαίνω τόσα πολλά. Είναι μεγάλη μου τιμή που βρίσκομαι εδώ».


Στο πολυαναμενόμενο επόμενο μέρος, η Merced θα υποδυθεί τον ρόλο της Dina, η οποία παρουσιάστηκε για πρώτη φορά ως το ερωτικό ενδιαφέρον της Ellie στην σειρά βιντεοπαιχνιδιών. Αυτή τη στιγμή, η περιζήτητη ηθοποιός έχει αναλάβει να πρωταγωνιστήσει σε δύο ταινίες υψηλού προφίλ: Alien: Romulus και Superman.

Στο The Last of Us πρωταγωνιστούν ο Pedro Pascal ως Joel, η Bella Ramsey ως Ellie, ο Gabriel Luna ως Tommy Miller και η Rutina Wesley ως Maria. Η 2η σεζόν αναμένεται να βασιστεί στο πολυβραβευμένο sequel του The Last of Us Part II της Naughty Dog, το οποίο θα περιλαμβάνει ένα σημαντικό άλμα στο χρόνο που θα εισάγει μια ενήλικη πλέον Ellie. Η δεύτερη σεζόν καλωσορίζει επίσης νέα μέλη του καστ, όπως η Kaitlyn Dever ως Abby, ο Young Manzino ως Jesse, η Isabela Merced ως Dina και η Catherine O'Hara.

Το σενάριο και τη δημιουργία της σειράς υπογράφουν ο Craig Mazin και ο αρχικός συγγραφέας του παιχνιδιού Neil Druckmann, οι οποίοι είναι επίσης εκτελεστικοί παραγωγοί μαζί με τους Carolyn Strauss, Evan Wells, Asad Qizilbash και Carter Swan. Στη σκηνοθεσία της 2ης σεζόν συμμετέχουν οι Druckmann, Mazin, Peter Hoar, Mark Mylod, Nina Lopez-Corrado, Stephen Williams και Kate Herron. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*