Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η κινηματογραφική μεταφορά του One Punch Man θα γραφτεί από τον Dan Harmon

*
Είναι γνωστό εδώ και καιρό ότι η αγαπημένη σειρά manga και anime One Punch Man θα μεταφερθεί στον κινηματογράφο, αλλά η νέα εξέλιξη που έχουμε είναι ότι ο συνδημιουργός του Community, Dan Harmon, μαζί με τη συνάδελφο του και συνεργάτη στο Rick and Morty, Heather Anne Campbell, συμμετέχουν τώρα ως σεναριογράφοι. Όπως αποκαλύφθηκε σε πρόσφατο άρθρο του The Hollywood Reporter, το project έχει αναλάβει ο Justin Lin της σειράς Fast και το σενάριο έχει παραδοθεί στο δίδυμο για να γραφτεί εκ νέου.

To One Punch Man ξεκίνησε το 2009 ως webcomic από τον δημιουργό One, και αργότερα ανανεώθηκε με νέες εικονογραφήσεις από τον Yusuke Murata καθώς η δημοτικότητά της αυξανόταν, με τη σειρά Anime να ξεκινά το 2015, την οποία αρχικά ανέλαβε η Madhouse, αλλά από τότε παραδόθηκε στην J.C. Staff για τις επόμενες σεζόν.


Ως προς τους νέους συντελεστές, η Heather Anne Campbell γράφει για την τηλεόραση από το 2008, με συμμετοχές μεταξύ άλλων στο SNL, στο The Eric Andre Show, ενώ είναι εκτελεστική παραγωγός του Rick and Morty από το 2022 και συνδημιουργός του podcast Get Anime'd. Ο Dan Harmon έχει γράψει για τον κινηματογράφο και την τηλεόραση από το 1999 με κορωνίδες το Community και το Ricky and Morty. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*