Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η κωμική σειρά Acapulco επιστρέφει για τρίτη σεζόν στο Apple TV+ (trailer)

To trailer για την τρίτη σεζόν της σειράς Acapulco προλογίζει την επιστροφή της κωμωδίας του Apple TV+, η οποία αναμένεται να κάνει πρεμιέρα την 1η Μαΐου 2024 με δύο επεισόδια. Κάθε Τετάρτη θα προστίθεται ένα νέο επεισόδιο, ως τις 26 Ιουνίου που είναι προγραμματισμένο το φινάλε.

Τα νέα επεισόδια θα εστιάσουν στην συμφιλίωση με τα λάθη του παρελθόντος και σε συναρπαστικά νέα ξεκινήματα. Στο παρόν ο μεγαλύτερος ηλικιακά Máximo (Derbez) επιστρέφει στο Las Colinas αλλά δεν το αναγνωρίζει πια. Εν τω μεταξύ, το 1985, ο νεότερος Máximo (Enrique Arrizon) συνεχίζει να βρίσκει τον δρόμο προς την επιτυχία, παρόλο που δυνητικά "θέτει σε κίνδυνο όλες τις σχέσεις που έχει δουλέψει τόσο σκληρά για να οικοδομήσει", σύμφωνα με την επίσημη σύνοψη.


Το cast συμπληρώνουν οι: Fernando Carsa, Damián Alcázar, Camila Perez, Vanessa Bauche, Regina Reynoso, Raphael Alejandro, Jessica Collins, Rafael Cebrián, Regina Orozco, Carlos Corona, Jaime Camil (Schmigadoon) και Cristo Fernández (Ted Lasso).

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*