Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η Marvel ανακοίνωσε ένα all-star καστ για το επερχόμενο Fantastic Four

*
Η Marvel Studios βρήκε επιτέλους τους δικούς της Fantastic Four. Ο Pedro Pascal, η Vanessa Kirby, ο Ebon Moss-Bachrach και ο Joseph Quinn θα υποδυθούν τους ήρωες στην ταινία με επίσημο τίτλο «The Fantastic Four».

Υπήρχαν τελευταία ισχυρές φήμες ότι ο Pascal θα υποδυθεί τον Reed Richard/Mr. Fantastic, ενώ οι υπόλοιποι είχαν συζητηθεί έντονα τους τελευταίους μήνες. Η Kirby θα υποδυθεί τη Sue Storm/The Invisible Woman, ενώ ο Joseph Quinn θα υποδυθεί τον αδελφό της, Johnny Storm/The Human Torch, και ο Moss-Bachrach θα υποδυθεί τον Ben Grimm/The Thing.


Η σύνθεση του καστ κλείνει χρόνια εικασιών για τα ονόματα της ομάδας. Η ταινία έχει πλέον νέα ημερομηνία κυκλοφορίας στις 25 Ιουλίου 2025 και είναι σε σκηνοθεσία του Matt Shakman, γνωστού από τη σειρά WandaVision. Το σενάριο επιμελήθηκαν οι Jeff Kaplan και Ian Springer, ενώ ο συγγραφέας του Avatar: The Way of Water, Josh Friedman, συμπληρώνει τη συγγραφική ομάδα.

Η Marvel ανακοίνωσε τα νέα την Τετάρτη με ένα μήνυμα στο Instagram για τους θαυμαστές της για την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου. Ταυτόχρονα, η Disney αποκάλυψε τη νέα ημερομηνία κυκλοφορίας και μια ελαφριά αλλαγή στον τίτλο (προηγουμένως ήταν γνωστή ως Fantastic Four, χωρίς το “The” μπροστά).

Η αναβολή της ταινίας από τις αρχές Μαΐου στον Ιούλιο δεν είναι έκπληξη, λαμβάνοντας υπόψη ότι το καστ δεν είχε οριστικοποιηθεί μέχρι σήμερα. Ωστόσο, η Marvel δεν εγκαταλείπει το Μάιο ως περίοδο κυκλοφορίας, καθώς θεωρείται η έναρξη της θερινής σεζόν των ταινιών. Η ταινία Fantastic Four αντάλλαξε ουσιαστικά τις ημερομηνίες με το Thunderbolts, το οποίο τώρα ανοίγει στις 5 Μαΐου. Οι δύο άλλες ταινίες της Marvel για το 2025, το Captain America: Brave New World (14 Φεβρουαρίου) και το Blade (7 Νοεμβρίου), παραμένουν όπως ήταν.

Ο Pascal είναι ένας από τους πιο περιζήτητους ηθοποιούς στο Hollywood, με ένα πυκνό πρόγραμμα που περιλαμβάνει τη σειρά The Last of Us και μια επερχόμενη ταινία Star Wars, με τίτλο The Mandalorian & Grogu.

Η Kirby πρόσφατα συμμετείχε στην ταινία του Ridley Scott, Napoleon, και στο Mission: Impossible — Dead Reckoning Part One. Έλαβε επίσης μια υποψηφιότητα για Oscar για το Pieces of a Woman.

Ο Moss-Bachrach είναι ένας από τους κεντρικούς ηθοποιούς της σειράς The Bear, της καταξιωμένης σειράς που λαμβάνει χώρα στο Σικάγο από το Hulu, και πρόσφατα κέρδισε ένα βραβείο Emmy για τη συγκλονιστική του ερμηνεία στη δεύτερη σεζόν.

Ο Quinn είναι από τους πιο αγαπημένους ηθοποιούς της επιτυχημένης σειράς του Netflix, Stranger Things, και έχει επίσης ένα ρόλο στο επερχόμενο Gladiator 2. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*