Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η SEGA ενδιαφέρεται να μεταφέρει και άλλα γνωστά franchises στην μεγάλη οθόνη μετά την επιτυχία του Sonic the Hedgehog

*
Η επιτυχία του Sonic the Hedgehog στην μεγάλη οθόνη αποτελεί μια σημαντική ευκαιρία για την SEGA, καθώς η εταιρεία δήλωσε το ενδιαφέρον της να εμπλουτίσει τις κινηματογραφικές μεταφορές και με άλλα franchises.

Η δήλωση της SEGA έγινε από τους Haruki Satomi και Koichi Fukazawa της SEGA κατά τη διάρκεια συνέντευξης τύπου σχετικά με την δημοσιοποίηση της ετήσιας αναφοράς εσόδων της εταιρείας. Οι Haruki Satomi και Koichi Fukazawa ερωτήθηκαν σχετικά με το εάν η SEGA έχει ως πλάνο να μεταφέρει και άλλους τίτλους εκτός του Sonic the Hedgehog, δηλώνοντας: “Θα θέλαμε να πάρουμε το ρίσκο πέρα από το Sonic εάν προκύψει η ευκαιρία. Εάν η κυκλοφορία ενός παιχνιδιού συμπίπτει με την κυκλοφορία μιας ταινίας, θα είναι αρκετά αποτελεσματικό από πλευράς marketing και από την μεγάλη προώθηση ενός franchise σε πιο εύρη κοινό. Είναι κάτι που καταφέραμε με την ταινία του Sonic”.

Το Sonic the Hedgehog προβλήθηκε στις κινηματογραφικές αίθουσες τον Φεβρουάριο του 2020 και απέσπασε σχεδόν $320 εκ. στο box office, ενώ το sequel που έκανε πρεμιέρα στις κινηματογραφικές αίθουσες τον Απρίλιο του 2022, με έσοδα πάνω από $405 εκ. στο box office. Για το κινηματογραφικό σύμπαν, η Paramount Pictures ετοιμάζει την τρίτη ταινία της σειράς που θα προβληθεί τον Δεκέμβριο του 2024, καθώς και μια τηλεοπτική σειρά με πρωταγωνιστή τον Idris Elba, στον ρόλο του Knuckles.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*