Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η SEGA επεξεργάζεται τη μεταφορά τίτλων της Atlus σε τηλεοπτικές και κινηματογραφικές παραγωγές live-action

*
Η SEGA ανακοίνωσε πως μελετά το ενδεχόμενο παραγωγών live-action για την τηλεόραση και τον κινηματογράφο, που θα βασίζονται σε τίτλους της Atlus. Ο Toru Nakahara, head of entertainment productions της SEGA, δήλωσε ότι οι κόσμοι που έχει δημιουργήσει η Atlus είναι πλούσιοι σε δράμα, μοντέρνα αφήγηση και ελκυστικούς χαρακτήρες. Παρέθεσε μάλιστα ως παράδειγμα τη σειρά Persona, μια και σύμφωνα με τον ίδιο υπάρχει μια ιδιαίτερη σχέση με τους fans της και πως κάτι τέτοιο θα ήταν μια εξαιρετική ευκαιρία διεύρυνσης της μυθολογίας της.

Ο Nakahara είναι ο lead producer των live-action ταινιών Sonic the Hedgehog και Sonic the Hedgehog 2. Μιλώντας σχετικά με την αντίστοιχη μεταφορά IPs της Atlus, σημείωσε ότι οι δύο εταιρείες συνεργάζονται για να βρουν τον καλύτερο δυνατό τρόπο για να δώσουν νέα ζωή στις ιστορίες και στους κόσμους της δεύτερης μέσω νέων μέσων που θα προσελκύσουν μεγαλύτερο κοινό.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*