Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η τράπουλα ζωντανεύει στην ταινία τρόμου “Tarot” (trailer)

Κυκλοφόρησε το πρώτο trailer για τη νέα ταινία τρόμου, Tarot της Sony Pictures. Το φιλμ παρουσιάζει μια παρέα φίλων που βρίσκει μια τράπουλα ταρώ και παίζει με αυτή, με συνέπεια να καταδιώκονται από τους χαρακτήρες των καρτών. Το Tarot είναι σε σενάριο και σκηνοθεσία των Spenser Cohen και Anna Halberg, και πρωταγωνιστούν οι Harriet Slater, Adain Bradley, Avantika και Jacob Batalon.

Η ταινία αναμένεται να κυκλοφορήσει στις κινηματογραφικές αίθουσες το Μάιο του 2024.


«Όταν μια παρέα φίλων παραβιάζει τον ιερό κανόνα του ταρώ - ποτέ μη χρησιμοποιείς την τράπουλα κάποιου άλλου - ελευθερώνουν ακούσια ένα ανείπωτο κακό που παγιδεύτηκε μέσα στα καταραμένα χαρτιά. Ένας-ένας βρίσκονται αντιμέτωποι με τη μοίρα τους και τον επερχόμενο θάνατο, προσπαθώντας να ξεφύγουν από το μέλλον που είδαν στα χαρτιά».

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
1 ΣΧΟΛΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
*