Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Justice League: Crisis on Infinite Earths Part Three - Πρώτη ματιά στο επικό φινάλε (trailer)

*
Η Warner Bros. Discovery Entertainment δημοσίευσε ένα νέο trailer για το Justice League: Crisis on Infinite Earths - Part Three, που αποκαλύπτει ότι το φιλμ θα κάνει σύντομα πρεμιέρα. Τα πλάνα που θα έχετε την ευκαιρία να παρακολουθήσετε στη συνέχεια παρουσιάζουν το μεγάλο roster των υπερηρώων της DC, που συνεργάζονται για να σώσουν τον κόσμο. Το πρώτο μέρος του φινάλει του Tomorrowverse έγινε διαθέσιμο πριν μερικούς μήνες και το δεύτερο την περασμένη εβδομάδα.

Στους πρωταγωνιστές δανείζουν τις φωνές τους οι: Darren Criss ως Superman & Earth-2 Superman, Stana Katic ως Wonder Woman & Superwoman, Jensen Ackles ως Batman/Bruce Wayne, Matt Bomer ως The Flash/Barry Allen, Meg Donnelly ως Supergirl & Harbinger, Jimmi Simpson ως Green Arrow και Zachary Quinto ως Lex Luthor.
 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*