Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Κυκλοφόρησε το πρώτο trailer για το Ark: The Animated Series, που βασίζεται στο Ark: Survival Evolved

Το επίσημο trailer του Ark: The Animated Series, παρουσιάζει για πρώτη φορά την animated τηλεοπτική παραγωγή που βασίζεται στον κόσμο του Ark: Survival Evolved. Το project έχει ανακοινωθεί εδώ και δύο χρόνια, ενώ ακόμα και τώρα δε γνωρίζουμε την πλατφόρμα στην οποία θα διατεθεί. Παρόλα αυτά, είναι προγραμματισμένο να κάνει πρεμιέρα μέσα στο 2023.

Στο trailer βλέπουμε την πρωταγωνίστρια Helena Walker, που ξεκινά μια επική περιπέτεια σε έναν κόσμο όπου υπάρχουν ακόμα οι δεινόσαυροι. Στο ιδιαίτερα πλούσιο voice cast της σειράς συμμετέχουν οι Gerard Butler, Vin Diesel, Russel Crowe, Michelle Yeoh, Malcolm McDowell, Deborah Mailman Elliot Page, David Tennant, Jeffrey Wright και Helena Walker.

Το Ark: Survival Evolved είναι ένα action-adventure game από τη Studio Wildcard, που κυκλοφορεί για PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch, PC, iOS και Android.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*